Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σ
21:14 | 09/11/2022

Ο ξαφνικός χαμός του αστυνομικού Άγγελου Βαρδάκη που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ανήμερα της γιορτής του από ανακοπή καρδιάς έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Εικόνα
ΠΕΝΘΟς

Με καταγωγή από την Κρήτη, ιδιαίτερα αγαπητός ο Άγγελος, είχε αναπτύξει δίκτυο φιλίας και καλής συνεργασίας με τους συναδέλφους του σε όλο το Νομό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε συλλυπητήρια επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Από χθες, η Αστυνομική Οικογένεια της Εύβοιας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θρηνεί για ένα ακόμα απροσδόκητο χαμό. ‘Ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος, ένα άξιο τέκνο της γης της Κρήτης, που κοσμούσε το Νομό μας, και το Α.Τ Αλιβερίου, “πέταξε για τη γη των Αγγέλων…” H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, δηλώνοντας ότι όλοι θα σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα τους».

Η σύζυγός, τα δύο του παιδιά, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα συνοδέψουν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στην τελευταία του κατοικία τον Άγγελο τους. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κάραβο Αλιβερίου.

Εικόνα
1

Πηγή:  eviakosmos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis