Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:59 | 19/01/2023

Ένα ακόμη «χτύπημα» στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στο νησί της Ζακύνθου, πραγματοποίησαν προχθες (17-01-2023), οι αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, 37 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, αρχικά εντοπίσθηκε ο 48χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων, τις οποίες όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον 37χρονο συγκατηγορούμενό του.

Άμεσα, ακολούθησε έρευνα στην οικία του 37χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -4- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -239,7- γραμμαρίων, -7- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ, -1- ζυγαριά και -1- κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis