Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Star Wars
17:44 | 07/05/2024

«Ο Ακόλουθος» είναι η νέα σειρά που πηγάζει την έμπνευση της από το σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων» [Star Wars]. Η γεμάτη δράση και αγωνία live-action σειρά ξεκινά να προβάλλεται την Τρίτη 4 Ιουνίου και απέκτησε μάλιστα και τρέιλερ. Εκείνη την ημερομηνία θα κάνουν πρεμιέρα τα δύο πρώτα επεισόδια αποκλειστικά στο Disney+.

Στη νέα σειρά «Ο Ακόλουθος», ένας σεβάσμιος Μάστερ Jedi (Lee Jung-jae) έρευνα και προσπαθεί να προλάβει τις δράσεις μιας επικίνδυνης πολεμίστριας από το παρελθόν του (Amandla Stenberg). Θα ταξιδέψει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι όπου μαγικές δυνάμεις του σκότους αποκαλύπτουν τα άφαντα και ανείπωτα.

Διαβάστε επίσης

1

Τους βασικούς ρόλους έχουν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo. Ενδιαφέρον έχει ότι η Carrie-Anne Moss των «Matrix» θα έχει ένα κομβικό ρόλο.

Η γεννημένη το 1980 Leslye Headland σκηνοθετεί τη σειρά που βασίζεται στο σύμπαν που δημιούργησε ο George Lucas στα Star Wars. Ο ίδιος μάλιστα ανέλαβε το ρόλο του εκτελεστή παραγωγού μαζί με τους Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King και Jason Micallef.

Πηγη:  ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis