Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:26 | 16/11/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Δεν απέχουμε πολύ από το να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου

Διαβάστε επίσης

για την τοποθέτηση του ότι ΄΄ έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για την χορήγηση επί πλέον αμοιβής στους αστυνομικούς που απασχολούνται στα γήπεδα΄΄.

Διατηρούμε βέβαια ακέραια την επιφύλαξη για το πώς θα δίνεται, σε πόσους, ποιους κι αν έχει προσδιοριστεί κατά προσέγγιση ο χρόνος καταβολής και υλοποίησης, με δεδομένο ότι εξ ων γνωρίζουμε δεν υφίσταται σχετικό εγγεγραμμένο κονδύλι στον Προϋπολογισμό του 2024. Δεν μπορούμε βεβαίως να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει σχετική συμφωνία Υπουργείου – Αθλητικών Ενώσεων για το θέμα, όμως συνεχίζουμε να έχουμε τις Ενστάσεις μας.

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι όλη αυτή η εξαγγελία θα στεφθεί από επιτυχία, το βασικό που υλοποιεί είναι η δημόσια αναγνώριση της προσφοράς, του Έλληνα αστυνομικού και στη διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων. Ήταν πλέον καιρός η Ελληνική Πολιτεία να αναγνωρίσει τα αυτονόητα και την καθοριστική συμβολή και το έργο που επιτελούν. Έτσι είναι σπουδαία η τοποθέτηση του κ. Υπουργού και πολύ καθοριστικός ο ρόλος και η παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για την επίλυση μιας πάγιας και πολύχρονης απαίτησης των αστυνομικών. Ελπίζουμε ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία όταν υλοποιηθεί θα αποτελέσει μια νέα οικονομική πραγματικότητα αμοιβών χωρίς περιορισμούς και χωρίς ΄΄ διακριτικές ευχέρειες΄΄ εκ μέρους της Διοίκησης.

Στις σημερινές δύσκολες και χαλεπές συγκυρίες δηλώνουμε την ικανοποίηση μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα υπάρξουν τα τελικά νέα και οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis