Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 10/06/2023

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

Εξ' αιτίας της άμεσης δράσης έχουν εξιχνιαστεί πάρα πολλά εγκλήματα. Μεγάλες υποθέσεις ξεκίνησαν από απλούς ελέγχους των αμεσοδρασιτών. Έτσι και την 08/06/2023 το Α 7-3/Γ' αλαγής περιπολικό της άμεσης δράσης, διερχόμενο από την οδό Φ. Σμίθ στη διασταύρωση με την Φανοσθένους, εντόπισαν ένα ΙΧΕ του οποίου οι πινακίδες ήταν με αριστοτεχνικό τρόπο παραποιημένες.

Διαβάστε επίσης

Το έμπειρο μάτι των δύο αρχιφυλάκων όμως δεν ξεγελάστηκε. Από κοντά και μόνο φαινόταν η παραποίηση της κρατικής σφραγίδας.

Το αυτοκίνητα μάρκας NISSAN QASHQAI μαύρου χρώματος τύπου τζίπ είχε κλαπεί την 19/01/2023 από την περιοχή του Ρέντη και φορούσε αντίγραφα πινακίδων από άλλο ίδιου τύπου ΙΧΕ.

Το όχημα το είχαν ξαναδεί οι συνάδελφοι στο σημείο. Όταν πήγαν όμως πολύ κοντά διαπίστωσαν την τέλεια σχεδόν παραποίηση. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως με γερανό, όπου εκεί μέσα στο όχημα βρέθηκαν σε σάκο καλάσνικωφ, πιστόλια, χειροβομβίδες σφαίρες και αλεξίσφαιρα.

Οι δύο αρχιφύλακες είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Έμπειροι και καλοί αμεσοδρασίτες. Τους γνωρίζω προσωπικά, αυτούς και πολλούς άλλους αμεσοδρασίτες μετά απο τριάντα δύο χρόνια στην Α.Δ. Συγχαρητήρια συνάδελφοι.

Το λόγο έχει τώρα η ασφάλεια για τα περαιτέρω.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis