Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 30/12/2021

Ανακοίνωση της Ενωτικής Μαχητικής Συσπείρωσης:

Πριν από λίγες μέρες ο στόλος της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενισχύθηκε με σεβαστό αριθμό περιπολικών.

Για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και για τη σωστή χρήση των οχημάτων ως προς την "μακροζωία"τους κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν οχήματα από τον παλαιό στόλο της υπηρεσίας, καθώς η υπηρεσία έχει  περίπου 35 πληρώματα και με τα ανωτέρω οχήματα περιπολούν  και οι συνάδελφοι της Ζ και της ΔΙΑΣ όταν επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Χθες εκδόθηκε διαταγή με την οποία πρέπει να παραχωρηθούν όλα τα οχήματα του παλαιού στόλου σε διάφορα Α.Τ της πόλης.

Οταν ενημερώθηκε το προσωπικό σχεδόν παρακάλεσε να παραμείνουν κάποια από τα οχήματα για τα οποία οι οδηγοί τους έχουν ξοδεψει προσωπικό χρόνο και κόπο ίσως και κάποια χρήματα πολλοί εξ αυτών. (Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν υποχρεωμένοι να το πράξουν, ήταν κάτι όμως το οποίο βοήθησε στο να λειτουργήσει η υπηρεσία όταν είχε απομείνει με 4 λειτουργικά οχήματα και τα συγκεκριμένα οχήματα να σηκώσουν όλο το "βάρος" της υπηρεσίας).

Η απάντηση ήταν αρνητική και για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ποια είναι η επιβράβευση στο περίσσιο φιλότιμο των αστυνομικών της πρώτης γραμμής που προσφέρουν πολλά παραπάνω από αυτά που είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν.

Ολοι μας γνωρίζουμε τις σημαντικές ανάγκες που υπάρχουν στα Α.Τ της πόλης μας για ενίσχυση με οχήματα αλλά αυτή δεν θα είναι η λύση, καθώς μιλάμε για οχήματα δεκαπενταετίας με αρκετά χιλιόμετρα όταν οι χώροι στάθμευσης στα Τμήματα Τροχαίας της πόλης μας είναι γεμάτοι με μεγάλο αριθμό καινούριων οχημάτων τα οποία σαπίζουν ακίνητα στην κυριολεξία ενώ θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συναδέλφων στα Α.Τ.

Με αυτό τον τρόπο, ενώ φαινομενικά έχει ενισχυθεί σημαντικά ο στόλος των περιπολικών της Α.Δ.... στην πράξη αποδυναμώνεται. Γιατί αναγκάζεται να διώξει οχήματα που μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της Α.Δ.

Μιας υπηρεσίας μάχιμης...αιχμή του δόρατος..με κατεξοχήν μάχιμα κ γρήγορα περιπολικά κ πληρώματα,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πράξει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε:

Σπεύσατε Άμεσα..

Δράσατε αποτελεσματικά!

Το κενό που δημιουργείται με την φυγή δυνατών κ γρήγορων περιπολικών είναι αναντικατάστατο!

Θεσσαλονίκη, 29-12-2021

Ε.Μ.Α.Σ.

"Πρώτα ο ΣΥΝάδελφος"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis