Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:39 | 21/07/2023

Περίσσευαν τα χαμόγελα για κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και στην Κρήτη μετά την ανακοίνωση των προαγωγών τους.

Όπως έγινε γνωστό, στο βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή προήχθησαν ο Μανόλης Θεοδοσούλης, ο οποίος υπηρετεί στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ο Μανόλης Πιπεράκης, προϊστάμενος του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης αλλά και η Ελένη Μπαντουβά, η οποία υπηρετεί στην ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης

Χαρές όμως και για αρκετούς αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνόμου Α’.

Ο Στέλιος Καρακούδης και ο Πέτρος Ζερβάκης, διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου αντίστοιχα, αλλά και γνωστοί συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνόμου Α’.

Προαγωγή και για τον προϊστάμενο της Ομάδας Πεζών Περιπολιών, Γιάννη Μαραβελάκη. Σε Αστυνόμο Α’ προήχθη και η Χριστίνα Μαγιάννη που υπηρετεί στο τμήμα Αλλοδαπών της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στους προαχθέντες επίσης στο βαθμό του Αστυνόμου Α’ συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Στέλα Φτυλάκη, η οποία είναι επικεφαλής στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, η Ειρήνη Βερεράκη και ο Γιώργος Δοξαστάκης.

 

Μεταθέσεις χωρίς εκπλήξεις

Σήμερα, εξάλλου, έγιναν γνωστές και οι μεταθέσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερες εκπλήξεις, τουλάχιστον σε επίπεδο νομού Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, αλλαγή θα υπάρξει στο τιμόνι του  ΤΑΕ Μεσσαράς καθώς ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Κωνσταντίνος Παναγιώτου, αστυνόμος Α’,  πήρε μετάθεση για τα πάτρια εδάφη, δηλαδή την Καρδίτσα.

Ο αστυνόμος Α’ Δημήτρης Μελεγγίδης μετακινείται στο Α.Τ. Μαλεβιζίου. Η οργανική του θέση ήταν επισήμως στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Ο αστυνόμος Α’, Μανόλης Μουρτζάκης μετακινείται και επίσημα από το Α.Τ. Αεροδρομίου στο Επιτελείο της Διεύθυνσης στο Ηράκλειο που ήδη υπηρετεί. Ο αστυνόμος Α’ Κώστας Κασσωτάκης μετακινείται από το Α.Τ. Μινώα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακόμα, για τον  επικεφαλής της ΟΠΚΕ, Γεώργιο-Νικήτα Κουτσούμπα  αλλάζει η οργανική του θέση και από Α.Τ. Χερσονήσου υπάγεται πλέον στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Επιπλέον έχουμε τη μετάθεση τριών υπαστυνόμων Β’ από υπηρεσίες της Αθήνας σε τμήματα της Περιφέρειας και συγκεκριμένα στο Α.Τ. Μαλεβιζίου, στο ΑΤ. Μινώα και στο Α.Τ. Φαιστού.

Πηγή:  cretalive.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis