Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:00 | 05/02/2024

Το Σάββατο 03/02/2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής η τελετή παράδοσης και παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον παραδίδοντα Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη στον  παραλαμβάνοντα Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη .

Στην εκδήλωση αυτή, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκπροσωπήθηκε από τον Β' Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Β' Αντιπρόεδρο ΖΙΩΓΑ Γεώργιο, τον Γενικό Γραμματέα ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο, τον Ταμία ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗ Αναστάσιο και τους αντιπροσώπους στην ΠΟΑΞΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΗ Νεκτάριο, ΣΙΜΟΥΔΗ ΚωνσταντίνοΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο,  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠαναγιώτηΚΟΨΙΔΑ Αθανάσιο και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο.

Ευχαριστούμε τον νέο Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη για την πολυετή, πολύτιμη και πολυσύνθετη προσφορά του στην Περιφέρειά μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ.Θ. Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη ευχόμαστε επιτυχημένη και δημιουργική θητεία . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis