Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 18/01/2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα την προνοσοκομειακή φροντίδα στο τραύμα μάχης, που διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «MEDUCATION», σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17-01-2023) και την Τετάρτη (18-01-2023) σε χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, είχε σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση του αστυνομικού προσωπικού αναφορικά με τη διάσωση τραυματία και παροχή προνοσοκομειακής φροντίδας σε ρεαλιστικές συνθήκες από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του ιδιωτικού οργανισμού.

Διαβάστε επίσης

Η εκπαίδευση περιείχε μεταξύ άλλων σενάρια προσομοίωσης τροχαίου ατυχήματος, διαχείρισης συμβάντος ενεργού εκτελεστή, επεισόδιο οπαδικής βίας μετά τραυματισμού και ενδοοικογενειακής βίας.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν τριάντα (30) στελέχη υφιστάμενων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η επιλογή των οποίων αφορά στην άμεση και πρώτη ανταπόκρισή τους σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis