Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πρωτεσ βοήθειες
20:28 | 29/08/2023

Η Safety And Security συνεργάζεται με την Rescue Training International (R.T.I.), η οποία παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας και χορηγεί αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα της RTI ποικίλουν σε διάρκεια και κόστος, αναλόγως του περιεχομένου τους και του κοινού στο οποίο απευθύνονται (ιδιώτες, εργαζόμενους επιχειρήσεων, επαγγελματίες υγείας κ.ά.). 

Όσον αφορά στην εκπαίδευση παροχής Ειδικών Πρώτων Βοηθειών (πχ διαχείριση σοβαρής αιμορραγίας), το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι εγκεκριμένο από την Committee for Tactical Emergency Casualty Care (C-TECC).

Οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της RTI και κάτοχοι πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ στην εκπαίδευση ενηλίκων. 

Στον κατάλογο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα βρείτε Βασική Υποστήριξη Ζωής, Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες, Πλήρη Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, καθώς και μία σειρά από εξειδικευμένα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών που απευθύνονται (κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά) σε επαγγελματίες.

Δείτε περισσότερα εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis