Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκλογες
11:52 | 25/06/2023

Έφτασε η ώρα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, με τις κάλπες να έχουν ανοίξει από τις 7:00 το πρωί και να κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα.

Οι πρώτες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως σε πολλά εκλογικά κέντρα της χώρας υπάρχει έλλειψη… εφορευτικής επιτροπής.

Όμως, σε ένα σχολείο της Θεσσαλονίκης, η δικαστική αντιπρόσωπος δεν ήταν μόνη της. Στις σημερινές εκλογές, η ίδια πήρε τον σύζυγο, τον γιο και τον ανιψιό και όλοι μαζί, πήγαν να διευκολύνουν το έργο της.

Όπως δηλώνει στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στις 6», «έχω βοήθεια από τον σύζυγό μου, από τον ανιψιό μου, και ο γιος μου, που ξύπνησε από τις 6 παρά ήθελε να ζήσει την όλη διαδικασία. Χαιρόμαστε πολύ για αυτό».

Ο ανιψιός της δικαστικής αντιπροσώπου, ο οποίος ήταν στην εφορευτική επιτροπή και είναι φοιτητής νομικής, ανέφερε πως «είναι μια μοναδική εμπειρία και χρειάζεται να είμαστε ενεργοί πολίτες και να συμβάλλουμε στην εκλογική διαδικασία». Από την άλλη, ο 11χρονος γιος της μίλησε στην κάμερα και εξήγησε πως βοηθά την μητέρα του, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα ήθελε να είναι σε κάποια παραλία με τους φίλους του, ο Ξενοφών απάντησε «όχι, γιατί ξυπνούν 1 η ώρα και θα ήμουν μόνος μου. Εγώ ξύπνησα από τις 5:30».

 

Πηγή:   newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis