Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
18:45 | 18/02/2023

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από χθες το απόγευμα στο Σουφλί, όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστος έκλεψε συμβατικό βανάκι μπροστά από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, στο οποίο και ανήκε και χρησιμοποιούνταν για μεταφορά μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, το βανάκι μάλλον έμεινε ξεκλείδωτο από τους Συνοριοφύλακες που το χρησιμοποιούν και ο άγνωστος ή οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν. Όταν έγινε αντιληπτό αυτό, σήμανε συναγερμός, περιπολικά κυκλοφορούσαν μέσα στο Σουφλί και όχι μόνο, αναζητώντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Συνοριοφυλακής. Τελικά αυτό εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στον Μαίστρο Αλεξανδρούπολης, μετά από συνεχείς έρευνες.

Διαβάστε επίσης

Ακόμα πάντως και αν έγινε διάρρηξη του και έτσι το έκλεψαν, δεν είναι δυνατόν ενώ ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στο Σουφλί για το συγκεκριμένο συμβάν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis