Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ipa lesboy
21:44 | 24/11/2022

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), στο πλαίσιο των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεών της και με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας για τα δικαιώματα του παιδιού, αλλά και την επικαιρότητα, που συχνά πλέον φέρνει το φως της δημοσιότητας περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών με θύματα ανήλικους, διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, μια ιδιαίτερη εκδήλωση με θέμα τα δικαιώματα των παιδιών και την ανάγκη της προστασία τους.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα σύντομες βιωματικές τοποθετήσεις από ομιλητές και εκπρόσωπους φορέων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο αντικείμενο, θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό με πρωταγωνιστές παιδιά που δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της εκδήλωσης, ενώ ολιγομελής ορχήστρα θα πλαισιώσει μουσικά τις παρουσιάσεις.

Επιπρόσθετα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί μια πρωτότυπη έκθεση από ζωγραφιές που δημιούργησαν παιδιά δημοτικών σχολείων του Νομού μας, αποτυπώνοντας μέσα από τα δικά τους μάτια πώς αντιλαμβάνονται τα δικαιώματά τους.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση και αφύπνιση του κοινού, σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών, τα οποία αρκετές φορές απειλούνται ή παραβιάζονται κατάφορα, ακόμα και στις πιο σύγχρονες ανεπτυγμένες κοινωνίες. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Πολυχρόνης Κανιμάς

Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπούζουκα

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis