Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 05/02/2023

 Σε άριστο συναδελφικό  κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΑΦΙ την 28 Ιαν 23 έγινε  η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Διαβάστε επίσης

 Ο Διοικητής της 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ  Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Παππάς.

Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) Νίκος Ασφής και το μέλος του ΔΣ αυτής κ.Αγγελική Κακαρίκου.

 Ο Πρόεδρος της Ενωσης Απόστρατων Αξκων Ιωαννίνων Σχης(ΕΑ) κ. Δημήτριος Καλησπεράτης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Σχης (ΕΑ) κ. Δημήτριος  Γκέρατς και ο Γεν. Γραμματέας Ανθστης(ΕΑ) κ Θωμάς Χαλκιάς .

O εκπρόσωπος  της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων Πατήρ Ιωάννης Κίτσος της Ενορίας Περάματος , στον οποίο δόθηκε και αναμνηστική πλακέτα για την χρόνια προσφορά του προς τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Στρδο Κατσιμήτρου .

νομική σύμβουλος της Ένωσης κ. Ελένη Δρόσου. 

Να αναφέρουμε εδώ ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν στάλθηκαν προσκλήσεις σε πολιτικούς μετά από απόφαση του ΔΣ ΕΣΠΕΗΠ .

   Να αναφέρουμε ότι δόθηκαν 4 δωροεπιταγές στους αντίστοιχους τυχερούς των φλουριών  της βασιλόπιτας.

    Ευχαριστούμε το  οινοποιείο Παπαθανασίου για την προσφορά του , καθώς και το Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης για την προσφορά του στα δώρα για τους  τυχερούς της βασιλόπιτας . 

   Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας για την παρουσία τους και την διαρκή στήριξή τους,  καθώς και το προσωπικό της ΛΑΦΙ   ,για την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εικόνα
1
Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis