Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σύλληψη
16:35 | 09/07/2023

Ανάρτηση του κ. Παύλου Α. Σκόντζου

Την Δευτέρα 10-7-2023 στις 19.00 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσ/νικης .
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση βράβευσης αστυνομικών της Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για εξαίρετες πράξεις !
 
Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επαινούμε την αφοσίωση και τον ανιδιοτελή χαρακτήρα των συναδέλφων που διακρίνονται στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Η βράβευση τους αναδεικνύει την εξαιρετική εργασία και την ηγετική τους θέση στην προάσπιση της ασφάλειας και της ευημερίας της κοινωνίας μας.
 
Οι συνάδελφοι που θα βραβευθούν αποδεικνύουν καθημερινά το θάρρος τους, έχοντας την ευθύνη να προστατεύσουν τους πολίτες από εγκληματικές δραστηριότητες και να διατηρήσουν την έννομη τάξη και την αρμονία με αφοσίωση και επαγγελματισμό.
Όλοι οι βραβευθέντες αντιμετωπίσαν δύσκολες καταστάσεις και απαιτητικές προκλήσεις, αλλά παρ' όλα αυτά έφεραν σε πέρας την εκπλήρωση του καθηκόντος τους.
 
Με τον τρόπο αυτό, εμπνέουν ολους εμας και δημιουργούν μια κουλτούρα ασφάλειας και ευθύνης που ενισχύει την συναδελφικότητα, την ενότητα και την ευημερία.
 
Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει το εξαίρετο έργο τους και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία. Είναι ένας τρόπος να τιμηθούν οι συνάδελφοι που ξεχωρίσαν στον τομέα τους και προάγουν την επαγγελματική αριστεία και την προοπτική.
 
Η βραβευση αυτή είναι μια ευκαιρία να επιδοκιμάσουμε την αφοσίωσή τους και να τους ευχαριστήσουμε για τη σημαντική εργασία που επιτελούν καθημερινά για το κοινό καλό.
 
Η βράβευση αυτή αναδεικνύει όχι μόνο την αξία της εργασίας τους, αλλά και την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας ευρύτερα για την υπηρεσία τους.
Οφείλουμε να είμαστε ολοι εκεί.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis