Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΕΥΑΘ
19:14 | 24/11/2022

Mε μεγάλη επιτυχία και μέσα στο κατάμεστο από συναδέλφους αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, κος Σταύρος Καλαφάτης, ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, κος Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κος Γεώργιος Δούβαλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Ασημάκης, η Πρόεδρος Τριμελούς Συμβούλιου Δ/νσης του Εφετείου Θεσ/νίκης & Διευθύνουσα Των Εργασιών της Περιφέρειας του Εφετείου Θεσ/νίκης, κα Σοφία Μαντζακίδου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κος Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, κος Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κος Σταύρος ΦΕΤΚΟΣ, ο Γραμματέας Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, κος  Θεόδωρος ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσ/νίκης, κος Αθανάσιος Σαρρής, ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, κος Ιωάννης Μουρατίδης, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δράμας, κα Μαρία Ζαχοπούλου, το Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, κος Αντώνης Σαουλίδης καθώς και ο Προέδρος Αθλητικής Ένωσης Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, κος Γεώργιος Ζάχαρης.

Διαβάστε επίσης

Κεντρικές ομιλήτριες στην εκδήλωση ήταν: η κα Καλυψώ Γούλα ως Γενική  Γραμματέας Δημογραφικής και Oικογενειακής Πολιτικής  και Iσότητας  των Φύλων YΠΕΚΥΠ και η κα Θούλη Παράσογλου, LL.M, δικηγόρος, μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου και  επιστημονική συνεργάτης του περιοδικού «ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ» του ΔΣΘ.

 

 Οι ανωτέρω ομιλήτριες μετέδωσαν μέρος των πολύτιμων γνώσεων και εμπειριών τους, σχετικά με την βία σε όλες της τις μορφές, που συντελείται σε βάρος των γυναικών τα τελευταία χρόνια και κυρίως κατά την διάρκεια της πανδημίας, όπου ήρθαν στο φως αμέτρητες συμπεριφορές ενδοοικογενειακής βίας με κορωνίδα τις Γυναικοκτονίες που βίωσε η χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Ακολούθησε διαδραστική συζήτηση μεταξύ των ομιλητριών και των ακροατών, γεγονός που σηματοδοτεί το μεγάλο ενδιαφέρον των  παρευρισκόμενων για το εν λόγω ζήτημα που μαστίζει την κοινωνία μας.

 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούμε και να ενεργοποιηθούμε όλοι, ώστε να καταφέρουμε να πείσουμε τα θύματα να «Σπάσουν την σιωπή τους, πριν οδηγηθούν στο μοιραίο και χάσουν την ζωή τους!»

 

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και την εταιρεία FARCOM η οποία στήριξε την πρωτοβουλία μας, για ακόμη μία φορά, χαρίζοντας δώρα σε όσους παρευρέθηκαν.

 

Θεσσαλονίκη, 24 Νοεμβρίου 2022

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis