Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police
16:48 | 05/07/2023

Αθώος κρίθηκε ένας 57χρονος, σήμερα, άνδρας, ο οποίος πριν από περίπου 3 χρόνια είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς και μάλιστα είχε τραυματίσει έναν από αυτούς, δαγκώνοντάς τον στο χέρι.

Πιο συγκεκριμένα ο 57χρονος είχε προκαλέσει προβλήματα στο Αιτωλικό ένα βράδυ, σπάζοντας μια πόρτα και πετώντας πράγματα σε παρακείμενες επιχειρήσεις, όπως είχαν καταγγείλει κάτοικοι που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Στο σημείο έφθασαν δυο περιπολικά, στην θέα των οποίων ο άνδρας επιχείρησε να φύγει με το αυτοκίνητό του, όπως κατέθεσε στο Δικαστηριο ο ένας εκ των αστυνομικών που είχε δεχθεί το δάγκωμα.

Ο άνδρας αποπειράθηκε να πέσει πάνω στο ένα περιπολικό αλλά κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα το άλλο περιπολικό, στο οποίο επέβαινε ο εν λόγω αστυνομικός, να του κλείσει τον δρόμο.

Ο αστυνομικός κατέβηκε και πλησίασε το όχημα του 57χρονου καταφέρνοντας να του πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Έτσι με την βοήθεια των συναδέλφων του κατάφερε να τον συλλάβει μετά όμως από πολύ κόπο καθώς ο άνδρας αντιδρούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει.

Όταν κατάφεραν να τον βάλουν στο περιπολικό εκείνος δάγκωσε τον αστυνομικό.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο, όμως και εκεί προκαλούσε φασαρία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα και τα οποία προέβαλε στο Δικαστήριο, η απόφαση για την επίθεση κατά του αστυνομικού ήταν αθωωτική.

Πηγή:  aixmi-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis