Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 12/02/2023

Την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τους Συναδέλφους με ιδιαίτερη θέρμη και αγάπη γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε από την τεράστια προσέλευση τους, η οποία ξεπέρασε  κάθε προσδοκία.

Οι Συνάδελφοι μας οι οποίοι μάχονται καθημερινά για το υπέρτατο αγαθό της ζωής για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας το αίμα τους για τον σκοπό αυτό. Η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας, καθώς επίσης και την ιατρική ομάδα αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου για την άψογη συνεργασία και τα υψηλά επίπεδα  υπηρεσιών και φροντίδας  τα οποία μας παρείχε κατά  την διαδικασία της αιμοδοσίας.

Το μητρώο Τράπεζας Αίματος της Ένωσης μας είναι 12986.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τις δράσεις της με γνώμονα την Αγάπη προς τον Συνάδελφο και τον Συνάνθρωπο, γιατί δίνοντας όλοι αίμα και δέκα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούμε να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή.

                                      Για το Δ.Σ.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ               ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

αιμοδοσια 4

αιμοδοσια 5

αιμοδοσια 3

αιμοδοσια 6

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis