Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:40 | 09/12/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών της Κεντρικής Μακεδονίας

Τα φαινόμενα ανομίας τα οποία έχουν ξεσπάσει σε όλη την χώρα τις τελευταίες ημέρες έχουν κυριολεκτικά  ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Είναι αδιανόητο συγκεκριμένες παραβατικές κοινωνικές ομάδες να στήνουν σκηνικά έντασης καίγοντας και λεηλατώντας τις περιουσίες των απλών πολιτών και η συντεταγμένη πολιτεία να ακολουθεί πολιτική κατευνασμού πάνω στις πλάτες των τραυματισμένων Συναδέλφων μας. Η παθητική στάση η οποία ακολουθείται επισκιάζει την κανονικότητα ευνοώντας ταυτόχρονα την αναρχία. Είναι αδιανόητο να επιτρέπονται φαινόμενα ανομίας σε βάρος των Συναδέλφων μας  και ολόκληρης της κοινωνίας χωρίς να εφαρμόζονται οι νόμοι και η κείμενες διατάξεις. Φυσικά θλιβερό γεγονός αποτελεί πως αντί να υπάρξει  συλλογική αντίδραση από τον πολιτικό κόσμο της χώρας ώστε να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο η ασφάλεια των πολιτών, κάποιοι εξ αυτού  επενδύουν στον λαϊκισμό και την στείρα αντιπολίτευση ώστε να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη.

Διαβάστε επίσης

Καλούμε την πολιτική και την φυσική μας ηγεσία να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με βούληση κάθε προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων και άβατων παρέχοντας μας συγχρόνως τα εχέγγυα, ώστε να επέλθει η νομιμότητα στην κοινωνία. Η ασφάλεια των Συναδέλφων μας και των Πολιτών είναι έννοια αδιαπραγμάτευτη σε μια ευνομούμενη πολιτεία, για τον λόγο αυτόν αναμένουμε έργα και πράξεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην δημοκρατία δεν χωρούν άβατα.

Επίσης όσοι επενδύουν στην μπαχαλοποίηση της χώρας μέσω της λασπολογίας μόνο κακό κάνουν, γι'αυτό και τους συνιστούμε σοβαρότητα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis