Σε ηλικία 68 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι το πρώην στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος, Μιλτιάδης Αναστασίου.
Με τον χαρακτήρα και τις γνώσεις του ξεχώρισε πραγματικά στο Σώμα, έχοντας την Πυροσβεστική ως δεύτερη του οικογένεια. Οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον ακέραιο και δίκαιο χαρακτήρα του, ενώ ο ίδιος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας το παράδειγμα στους νεότερους.
Διαβάστε επίσης
Υπηρέτησε για χρόνια στη Λαμία ως Διοικητής στην 7η ΕΜΑΚ και στην Π.Υ. Λαμίας, ενώ τελευταίος του υπηρεσιακός σταθμός ήταν τα Ιόνια Νησιά όπου διετέλεσε Περιφερειάρχης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με έδρα την Κέρκυρα, από όπου αποστρατεύτηκε στη συνέχεια με το βαθμό του Υποστράτηγου.
Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και συναδέλφους του.
Η εξόδιος ακολουθία του Μιλτιάδη Αναστασίου θα τελεστεί το Σάββατο (27/06/2026) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.
Επιθυμία της συζύγου του Χρυσούλας και των δύο παιδιών του Νίκου και Σοφίας, είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τους σκοπούς του «χαμόγελου του παιδιού». Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί έξω από τον Ιερό Ναό.
Το Policenet.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.