Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police100
12:40 | 25/07/2023

Ακόμη ένα παράνομο πάρτι σε υπερπολυτελή βίλα στη Μύκονο αποκαλύφθηκε από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες για το παράνομο πάρτι συνελήφθη μια 28χρονη από την Κύπρο, που διαμένει προσωρινά στο νησί.

λα ξεκίνησαν έπειτα από επώνυμη καταγγελία που έλαβαν οι αστυνομικοί για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς ακουγόταν πολλή φασαρία από τη βίλα.

Διαβάστε επίσης

Πλησιάζοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έξω από τη βίλα υπήρχε ουρά περίπου 100 ατόμων που περίμεναν να μπουν στο σπίτι, κόβοντας εισιτήριο, αγνώστου αντιτίμου και δίνοντάς τους το γνωστό βραχιολάκι καρπού προς αναγνώριση της εισόδου, πράγμα το οποίο ζητήθηκε και από τους αστυνομικούς, παρότι ήταν ένστολοι!

Σύμφωνα με το enikos.gr όταν τους ενημέρωσαν για την ιδιότητά τους, δεν τους επετράπη η είσοδος στον χώρο, ενώ όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες – χρήστες της βίλας, εμφανίστηκε ως υπεύθυνη η 28χρονη η οποία και συνελήφθη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δέκα λεπτά από εκείνη τη στιγμή βγήκαν από τη βίλα περίπου 200 άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

(φωτο αρχείου)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis