Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
drasi
23:01 | 15/10/2023

Ειμαι Αρχιφυλακας προερχομενος εξ Ειδικων Φρουρων, Αντιπροεδρος του ΣΕΦΕΑΑ και μελος ΔΣ της ΠΟΑΕΦ και υπηρετω στην Ομαδα ΔΡΑΣΗ απο τη πρωτη ημερα συγκροτησεως της.

Οι συνεχεις επιτυχιες της μοναδας σε περιοχες υψηλης επικινδυνοτητας οπως η περιοχη των Εξαρχειων, στην αντιμετωπιση της οπαδικης βιας καθως και οποιασδηποτε αλλης μορφης παραβατικοτητας που πραγματοποιειται απο συντεταγμενες ομαδες ατομων, την εχουν καταστησει ως μια απο τις πιο επιτυχημενες ειδικες υπηρεσιες, αν οχι η πιο επιτυχημενη, που δημιουργηθηκαν με πρωτοβουλία της παρουσας κυβερνησεως και συγκεκριμενα του Πρωθυπουργου κου Κυριακου Μητσοτακη, προβλεποντας το καθοριστικο ρολο που η εν λογω υπηρεσια θα διαδραματιζε στην αντιμετωπιση της οργανωμενης και συνεταγμενης βίας.

Διαβάστε επίσης

Τελευταια επιτυχια θα αναφερω την συλληψη 85 οργανωμένων κροατων χουλιγκαν, η οποια και "εσωσε" το κυρος της Ελληνικης Αστυνομιας αλλα και ανεδειξε και τα σοβαρα προβληματα σχεδιασμου με το τραγικο αποτελεσμα του θανατου του Κατσουρης Μιχαλη φίλαθλου της ΑΕΚ.

Η αποτελεσματικοτητα της υπηρεσιας αυτης οφειλεται ξεκαθαρα στην προθυμια προσφορας και στο φιλοτιμο των αστυνομικων καθως και των Ειδικων Φρουρων που εκπροσωπω παρα την αδιαφορια με την οποια αντιμετωπιζεται η Ομαδα ΔΡΑΣΗ και η προαφορα της στην ασφαλεια των πολιτων, απο κολπους ανωτατων αξιωματικων. Ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι αρνουνται πεισματικα να θεσπισουν κανονες για τη λειτουργια της μοναδας ενω εχουν υποβληθει συγκεκριμενες προτάσεις ακομα και στο Γραφειο του Αρχηγου και στη συνεχεια επικαλουνται οτι η υπηρεσια δεν εχει καθορισμένο προσανατολισμο; Μαλλον δεν εχουν μελετησει το ΠΔ 29/21.

Ποιοι ειναι αυτοι που αρνουνται πεισματικα να προωθησουν τις προτασεις που αφορουν τον εξοπλισμο και τη στελεχωση της μοναδας και στη συνεχεια επικαλουνται θεματα ασφαλειας των αντρων, εχοντας ως σκέψη τη διαθεση τους απο το ταχυτατο "παπι", σε βαν, προκρινοντας ουσιαστικα την αποκρυφη επιθυμια τους για την κατάργηση της μοναδας σε βαρος της ασφαλειας των πολιτων; Σκεφτομαι τι αλλο θα γινοταν αν η Ομαδα ΔΡΑΣΗ δεν ειχε ανακόψει τη δραση των κροατων χουλιγκαν.

Ποιοι ειναι αυτοι που απορουν πώς γινεται να καταφθανουν τοσο γρηγορα στα περιστατικα και να δρουν τόσο επιτυχημενα;

Το ανεφερα και παραπανω η προθυμια προσφορας, το φιλοτιμο αλλα και η κατανοηση του ειδικου καθηκοντος και η εκπαιδευση. Κε Πρωθυπουργέ, ισως να μην εχετε χρονο να μας ακουσετε. Κυριε Υπουργε, κε Υφυπουργέ εσεις εχετε χρονο; γιατι εδω στο δρομο, το φωναζουμε αλλα η φωνη μας δε φτανει στα γραφεία των ανωτατων αξιωματικων.

ΒΡΕΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αντιπροεδρος

ΣΕΦΕΑΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis