Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 12/12/2023

  Καθολική ήταν στις 11 Δεκέμβριου 2023 η συμμετοχή συναδέλφων μας στη συμβολική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) για τα συνεχιζόμενα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Το απόστημα της αθλητικής βίας που δεν έχει έως σήμερα καταπολεμηθεί ριζικά και η ανεξήγητη   ατολμία που επέδειξαν διαχρονικά οι Ελληνικές κυβερνήσεις και τα ιδιωτικά συμφέροντα, είναι οι βασικές αιτίες που έως σήμερα συνεχίζουμε να μετράμε θύματα που δεν έχουν χρώμα, φύλο και εξαιρέσεις.

Ώς διοικητικό συμβούλιο της  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας αφουγκραζόμενοι την αγωνία χιλιάδων συναδέλφων μας, γνωστοποιήσαμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η δυσοσμία και η σήψη των οπαδικών στρατών έχει φτάσει εδώ και καιρό στο μη παρέκει.

Δυστυχώς τα πολυδιαφημιζόμενα νέα μέτρα που αναμένονταν και ακούστηκαν από τα πλέον επίσημα χείλη της Ελληνικής κυβέρνησης, κρίνονται απ’ το σύνολο των συναδέλφων μας ανεπαρκή, καθώς τη στιγμή που ένας νέος συνάδελφός μας αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή, η Ελληνική πολιτεία χάνει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να δώσει μια γενναία και οριστική λύση, εξωθώντας μας στη συνέχιση των αγώνων μας έως την τελική δικαίωση των αιτημάτων μας.   

Ως διοικητικό συμβούλιο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  κ. Τιμόθεο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Αλεξάκη Μιλτιάδη και τους δεκάδες συναδέλφους μας που παραβρέθηκαν στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Καρδίτσας, προσευχόμενοι μαζί μας για ταχεία και πλήρης ανάρρωση του συναδέλφου μας αποστέλλοντας ταυτόχρονα ένα βροντερό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση που έλεγε  ΩΣ ΕΔΩ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis