Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:08 | 30/09/2015

eayr

             Ρέθυμνο 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ

Αστυνομικές Υπηρεσίες Ν. Ρεθύμνου

Θέμα :Επισκευή Υπηρεσιακών Οχημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφάλισης πόρων για την επισκευή Υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Ρεθύμνου που είχαν ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης και που δυστυχώς η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Χώρας μας, δεν επέτρεπε στο να βρεθούν οι κατάλληλες πιστώσεις για να γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.

Η Ένωσή μας προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες και μετά από συναντήσεις που πραγματοποίησε με αρμόδιους φορείς κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 2.500 € από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.

Δεδομένης αυτής της εξέλιξης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, αποφάσισε ομόφωνα να επισκευαστούν υπηρεσιακά οχήματα, Υπηρεσιών που δεν μπόρεσαν να πάρουν όχημα από την κατανομή των νέων οχημάτων τύπου Τζιπ, που πρόσφατα ενισχύθηκε η Διεύθυνσή μας .

Συνολικά, επισκευάστηκαν εννέα (9) υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία μπόρεσαν να επανακυκλοφορήσουν με ασφάλεια, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας αλλά και στην ασφαλή εκτέλεση υπηρεσίας των συναδέλφων μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα ΛΙΟΝΗ και ιδιαιτέρως τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Ρεθύμνου, Ταξίαρχο κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο, που συνέβαλαν στην παραπάνω προσπάθειά μας, προσφέροντας την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξή τους.

Με τη δική σας δύναμη και υποστήριξη συνεχίζουμε να προσπαθούμε για όλους μας.

 

http://skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis