Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 22/09/2018

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. στον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη Ντζιοβαρα

 

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 301/5/92-α

Προς: Τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ

 Κοιν: 1) Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγο κ. Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

          2) Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού /Α.Ε.Α

          3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

 Θέμα: «Εξαιρέσεις τοποθετήσεων νεοπροαχθέντων Αρχιφυλάκων»

           Στρατηγέ,

           Η Ομοσπονδία μας, επανέρχεται στο ερώτημα σχετικά με τις εξαιρέσεις τοποθετήσεων νεοπραχθέντων Αρχιφυλάκων, σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 15 παρ. 3 του Π.Δ. 100/2003 με το άρθρο 9 παρ. 3 του Π.Δ 75/2016 Φ.Ε.Κ. 138/Α/1-8-2016 ( Ρύθμιση θεμάτων προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας).

          Συγκεκριμένα, με την ανωτέρω παράγραφο του σχετικού άρθρου, εξαιρούνται από τις τοποθετήσεις  οι προγραμματιστές αναλυτές χειριστές μηχανών εισαγωγής στοιχείων και χειριστών του κεντρικού συστήματος Η/Υ της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και επικεφαλείς χειριστών περιφερειακών συστημάτων ( ΤΟP USERS). 

          Παρά ταύτα, επειδή δίδεται δυνητική ερμηνεία σε περιπτώσεις που συνάδελφοι μας υπηρετούν όπως σε Τμήματα Διαβατηριακού Ελέγχου και εν προκειμένω όπως αυτό του Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και κατόπιν του σχετικού ερωτήματος που υποβάλλεται με το υπ΄αρίθμ. 274/2018 από 20/09/2018 επισυναπτόμενο έγγραφο της οικείας Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας, παρακαλούμε για την άμεση απάντηση-γνωστοποίηση αρμοδίως, λόγω και του χαρακτήρα του κατεπείγοντος που αυτό παρουσιάζει, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα  τα μέλη μας που πρόκειται να συμμετάσχουν στις επικείμενες προαγωγικές εξετάσεις της σχολής Αρχιφυλάκων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα αρχεία: 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis