Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:13 | 19/02/2019

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο με την εκπαίδευση που έκαναν οι καταδρομείς στο όρος Τρόοδος στην Κύπρο που μετά την τελευταία κακοκαιρία ήταν σκεπασμένο από χιόνι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας "θαυματουργός" φακός τσέπης


Τα τελευταία χιόνια στα ορεινά της Κύπρου, δε μετέτρεψαν το Τρόοδος μόνο σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο αλλά και σ’ ένα μοναδικό μέρος για να εκπαιδευτούν οι καταδρομείς μας στη χειμερινή επιβίωση, διαβίωση και στις τακτικές πολέμου σε χιονοσκεπείς περιοχές.

[custom:google-ads]

Η κάμερα του philenews με την ξεχωριστή σκηνοθετική προσέγγιση του Ιωάννη Κοζάκου, κατέγραψε μοναδικές εικόνες από αυτή τη σκληρή εκπαίδευση που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας σ’ ένα βίντεο που κάνει όσους το δουν να ζήσουν την ένταση των καταδρομέων, που ανά πάσα ώρα και στιγμή και κάτω υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι πανέτοιμοι να φέρουν σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές.

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ

Τακτικές πολέμου, ελεύθεροι σκοπευτές, επιβίωση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κατασκευή ιγκλού στην κορυφή του Τροόδους, αλλά και διάσωση τραυματισμένων από τις πιο δύσβατες περιοχές σε καιρό ειρήνης και πολέμου, από τους άρτια εκπαιδευμένους σε Ελλάδα και εξωτερικό καταδρομείς, αποδεικνύουν το αξιόμαχο των επίλεκτων δυνάμεων της Κύπρου.

Πηγή:  armynow.net

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis