Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 29/11/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (28-11-2017) εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λαμία, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά πέντε (5) στελέχη – διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Υπαστυνόμου Α’ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν στο Επιτελείο μας και σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.

[custom:google-ads]

Κατά την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ημερίδας, με θεματικό αντικείμενο: «Τεχνικές Διαπραγματεύσεων – Εκπαιδευτικό Σενάριο», τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας Αττικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis