Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:57 | 31/07/2020

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ιωάννης Ραχωβίτσας, το Γραφείο της D.E.A. της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, διοργάνωσε εχθές εκδήλωση προς τιμήν του, ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στον αγώνα για την καταπολέμηση του διεθνούς εμπορίου ναρκωτικών και για την υποδειγματική συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Όπως σημειώνει στην ανάρτηση του ο κ. Ραχωβίτσας, τον Αύγουστο του 1986, στην Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, ξεκίνησε ένα ταξίδι, που του έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστεί με Υπηρεσίες της Πατρίδας μας και πολλών Χωρών, με αποτέλεσμα την εξάρθρωση πολυεθνικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  Προϊστάμενοι από   συναρμόδιες Υπηρεσίες του Ελληνικού κράτους (Αστυνομία, Λιμενικό, και ΣΔΟΕ).

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "US.JUSTICE JUSTICE DESTIN 20 EINFORCEMENT A DEA Ioannis Rachovitsas Service National appreciation and recognition your support and contributions in the field of drug law enforcement. From your friends at DEA, both past present, we wish you continued in your future endeavors. United States Drug Enforcement Administration Athens, Greece Country Office February 2012 March 2020"



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis