Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 24/03/2024

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τις μεσημβρινές ώρες της 22-3-2024 στην πλατεία Ευελπίδων στην περιοχή της Κυψέλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, -2- ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί όπλων.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν στην πλατεία Ευελπίδων, έναντι των Δικαστηρίων, τον 20χρονο να κινείται ύποπτα, κρατώντας χάρτινο κουτί και προέβησαν σε έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Όπως διαπιστώθηκε, εντός του κουτιού υπήρχαν -40- βεγγαλικά χειρός, τα οποία ο 20χρονος είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 23χρονο, που εντοπίστηκε στη συνέχεια σε κοντινό σημείο και ακινητοποιήθηκε. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μετά από έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -11- βεγγαλικά χειρός, -2- μαχαίρια, ρόπαλο και το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis