Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 08/06/2023

Με δύο πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου οι δράστες στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 40 βολίδες απ’τα δύο πολεμικά τυφέκια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο συμβόλαιο θανάτου που προέρχεται από αντίπαλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Το αυτοκίνητο το θύματος ήταν θωρακισμένο, κάτι το οποίο φαίνεται να γνώριζαν οι εκτελεστές και γι'αυτό χρησιμοποιήσαν τόσο βαρύ οπλισμό όπως το καλάσνικοφ.

Πάνω στα δύο θύματα δεν εντοπίστηκε κάποιο όπλο, όμως οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια το αυτοκίνητο και ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιας κρύπτης, στην οποία το θύμα να είχε κρυμμένο κάποιο όπλο ώστε αν έπεφτε σε μπλόκο αστυνομικών εκείνοι να μην το έβρισκαν.

Το θύμα και συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα με το προσωνύμιο «ο ταξιτζής» και ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία φιλάθλου πριν από χρόνια στη λεωφόρο Λαυρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το αυτοκίνητο των δύο θυμάτων και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης, «γάζωσε» το αυτοκίνητο των θυμάτων και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ένα αυτοκίνητο που λίγο αργότερα πυρπολήθηκε στο Σκαμαραγκά να είναι των δραστών.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis