Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Drone επόμενης γενιάς Lemur 2: Ένα νέο «όπλο» με απίστευτες δυνατότητες στις υπηρεσίες των αστυνομικών αρχών των ΗΠΑ
21:00 | 06/03/2023

Η Brinc ανακοίνωσε την κυκλοφορία του drone επόμενης γενιάς Lemur 2. Το Lemur 2 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επιτρέπει στις αστυνομικές αρχές να επιτηρούν περιοχές πολύ επικίνδυνες, να αξιολογούν ενδεχόμενες απειλές και να αποτρέπουν την κλιμάκωση συγκρούσεων χωρίς να θέτονται άτομα σε κίνδυνο.

Η Brinc ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να σχεδιάζει και να παρέχει προϊόντα που υπηρετούν την αμερικανική δημόσια ασφάλεια. Το πρώτο drone της Brinc εισήγαγε δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας και βελτιστοποιημένα συστήματα για πτήση σε εσωτερικούς χώρους, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Το Lemur 2 προάγει περαιτέρω την τεχνολογία drone με την εισαγωγή ενός ευφυούς επιπέδου λογισμικού.

Διαβάστε επίσης

Το Lemur 2 διαθέτει την αποκλειστική μηχανή Brinc Autonomy Engine της Brinc, όπου ο ενσωματωμένος αισθητήρας του drone δημιουργεί έναν τρισδιάστατο χάρτη του περιβάλλοντός του σε πραγματικό χρόνο ενεργοποιώντας μια σειρά δυνατοτήτων.

Προς υποστήριξη του συστήματος αυτονομίας του, το Lemur 2 διαθέτει μια σειρά αισθητήρων, που συνδυάζει 10 μοναδικά συστήματα, όπως νυχτερινή όραση, θερμική απεικόνιση και αμφίδρομη επικοινωνία. Το σύστημα περιλαμβάνει αισθητήρα lidar, κάμερα παρακολούθησης, πολλαπλούς φωτισμούς νυχτερινής όρασης, προβολέα με στροβοσκόπιο, κάμερα 4K, θερμική εικόνα FLIR, μικρόφωνο και μεγάφωνο.

Το βίντεο και τα δεδομένα που συλλέγονται μεταδίδονται τοπικά σε έναν προσαρμοσμένο ελεγκτή Brinc και κρυπτογραφούνται. Το Lemur 2 είναι επίσης συμβατό με δίκτυο, επιτρέποντας σε πολλαπλά drones να επεκτείνουν την εμβέλεια τους σε μεγάλα κτίρια ή υπόγεια.

«Η αποστολή μας στην Brinc είναι να φέρουμε επανάσταση στη δημόσια ασφάλεια αξιοποιώντας την τεχνολογία για την αποκλιμάκωση επικίνδυνων καταστάσεων. Το Lemur 2 είναι η επόμενη εποχή τεχνολογίας πρώτης απόκρισης που αναμφίβολα θα κάνει τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου στη χώρα μας πιο αποτελεσματικές», δήλωσε ο Blake Resnick, Διευθύνων Σύμβουλος της Brinc.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis