Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:39 | 19/02/2023

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, βραδινές ώρες χθες (18-02-2023), στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εμφανώς έμφορτο, ο οδηγός του οποίου σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ. Πενταλόφου αποβίβασε αλλοδαπούς, εκ των οποίων τέσσερις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους ανωτέρω αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης

Ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του και σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην παλαιά εθνική οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, όπου στάθμευσε το όχημα εντοπίστηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος, προκειμένου να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, μετά τη στάθμευση του οχήματος, αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας με σκοπό να τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας Αρχών Γερμανίας.

Από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι, στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis