Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 07/01/2023

Του χορηγήθηκε άδεια στις 16 Αυγούστου 2022 από τις φυλακές Χανίων, όπου ήταν έγκλειστος για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, αλλά δεν επέστρεψε στο Κατάστημα Κράτησης.

Σύμφωνα με την vradini.gr πως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον Έλληνα διακινητή που εξαφανίστηκε, εκείνος εξακολουθούσε την ίδια παράνομη δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών εντόπισαν στον Έβρο τον δραπέτη να οδηγεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Το όχημα, που εξετάζεται αν είναι κλεμμένο, ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό για παράνομη μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα, αλλά από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης είχε παραβιάσει την τακτική άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές. Έτσι, αφού του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, θα επιστρέψει στο κελί του.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis