Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Rebel Moon
18:33 | 13/11/2023

Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα επικό τρέιλερ διάρκειας 2,5 λεπτών για την υπερπαραγωγή του Netflix «Rebel Moon - Part One: A Child» που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ (Zack Snyder).

Πρόκειται για το πρώτο μέρος του «Rebel Moon» που διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τον στρατό του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου.

Διαβάστε επίσης

Μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν η Kora εμφανίζεται ως η πιο ικανή να ξεκινήσει την επανάσταση και να δημιουργήσει μία ομάδα μαχητών που θα σώσουν την αποικία.

Εικόνα
Rebel Moon

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Σοφία Μπουτέλα (Sofia Boutella), Τσάρλι Χάναμ (Charlie Hunnam), Ντζιμόν Χούνσου (Djimon Hounsou), Ρέι Φίσερ (Ray Fisher), Εντ Σκρέιμ (Ed Skrein), Κλεοπάτρα Κόλμαν (Cleopatra Coleman) και ο Αντονι Χόπκινς ('Αντονι Χόπκινς) που δανείζει την φωνή του σε ένα ρομπότ.

Εικόνα
Rebel Moon

Ο Σνάιντερ υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Σέι Χάτεν (Shay Hatten) και Κερτ Τζόνσταντ (Kurt Johnstad) και την παραγωγή μαζί με την σύζυγό του και τον Έρικ Νιούμαν (Eric Newman).

Εικόνα
Rebel Moon

Το δεύτερο μέρος του «Rebel Moon», «The Scargiver» αναμένεται στις 19 Απριλίου 2024.

Rebel Moon

Το «Rebel Moon - Part One: A Child» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis