Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Krav Maga Protection International
17:43 | 13/11/2023

Το Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και την Krav Maga Protection International, πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά, δωρεάν σεμινάριο Αυτοάμυνας για γυναίκες το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Σχολικό Γυμναστήριο 2ου Λυκείου Αμπελοκήπων (οδός Νικ. Πλαστήρα 54).

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με αφορμή την 25η  Νοεμβρίου που έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Η Βία κατά των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται ποικιλόμορφα, με την άσκηση λεκτικής, ψυχολογικής ή/και σωματικής βίας προς τις γυναίκες και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Στόχος της δράσης είναι η εξοικείωση, όσων γυναικών θα συμμετάσχουν, με βασικές έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα, η αυτοπεποίθηση και η γνώση βασικών τεχνικών ώστε σε μια ενδεχόμενη επίθεση να καταφέρουν να αντιδράσουν με τον σωστό και συγχρονισμένο τρόπο μυαλού
και σώματος.

 Krav Maga Protection International

Στο σεμινάριο, ο κ. Οικονόμου Χρήστος υπεύθυνος της KMP International, θα διδάξει τρόπους αποφυγής και αντιμετώπισης απειλών και επιθέσεων με τεχνικές, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή κάποια άλλη γνώση.

Συστήνεται οι συμμετέχουσες να προσέλθουν με αθλητική ενδυμασία.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα

https://forms.gle/jZEkbscWFF1nSfKa9

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis