Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Easy Education
15:16 | 03/04/2023

ΝΕΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Έχετε επάρκεια στην αγγλική γλώσσα αλλά δεν έχετε πετύχει σε προηγούμενες εξετάσεις κάποιο πτυχίο ή θέλετε ένα επιπλέον αποδεικνύοντάς την;

Χρειάζονται κατά μέσο όρο 15 ώρες εξάσκησης με το διαθέσιμο υλικό και είστε έτοιμοι να το εξασφαλίσετε!

Εξασφαλίστε πιστοποίηση σε επίπεδα από Pre-Lower έως Proficiency!

Προετοιμαστείτε με το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και συμμετέχετε σε επίσημη διαδικασία εξετάσεων επίσης εντελώς δωρεάν! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εκδώσετε το αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ, Ελληνικό δημόσιο & ιδιωτικό τομέα πιστοποιητικό σας στα ΑΓΓΛΙΚΑ, που αποτελεί μια εκ των βασικών δεξιοτήτων! Ενισχύστε το βιογραφικό σας με γνώσεις στην παγκόσμια γλώσσα αποδεικνύοντας ότι είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε οτιδήποτε αιτηθεί.

«Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή σε πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας. Οι εξετάσεις είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα εξέταστρα καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού!
Για δήλωση συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ.
Για πληροφορίες καλέστε στον πανελλαδικό αριθμό 23111 10186».

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχουν το δικαίωμα για δωρεάν εξ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας* με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων. 
 

 *ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις:

1. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης σε πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.
2. Παροχή εκπαιδευτικού υλικού (past papers).
Δεν παρέχεται μάθημα με καθηγητή δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Ποια πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας θα λάβω;

Το TOEIC® Listening and Reading με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και, με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.

 

Τι είναι το TOEIC® Listening and Reading;

Το TOEIC® Listening and Reading είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος δηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Που αναγνωρίζεται το TOEIC® ;

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται σε

  • ιδιωτικό τομέα
  • Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)
  • ελληνικά πανεπιστήμια 
  • πανεπιστήμια στο εξωτερικό
  • επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμοί.

Προσοχή: Η δράση είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θέσεις. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα. Η δράση αφορά ημερομηνίες εξέτασης από Μάϊο έως και Ιούλιο!

Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας των εξετάσεων από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, η οποία είναι και υπεύθυνη για την διεξαγωγή τους, θα υπάρξει ενημέρωση.

Εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις και θέλετε να εκδοθεί το πτυχίο σας, τότε και μόνο καλείστε σε διάστημα ενός μήνα να καταβάλλετε το παράβολο αξίας 150€.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-18

.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

 

Εδώ τα βρίσκεις ΌΛΑ!!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis