Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δωρεάν διακοπές με το service του αυτοκινήτου σου -Ποια μάρκα το προσφέρει
15:19 | 18/06/2023

Μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα και κορυφαίο έπαθλο τριήμερες διακοπές στην Αστυπάλαια πραγματοποιεί η αντιπροσωπεία της Volkswagen για κατόχους μοντέλων της γερμανικής εταιρείας.

Η Kosmocar A.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Volkswagen στην Ελλάδα, «προσκαλεί» τους κατόχους μοντέλων των Γερμανών να γνωρίσουν από κοντά το πρωτοποριακό έργο παγκόσμιας απήχησης «Αστυπάλαια: Έξυπνο και Αειφόρο Νησί» και να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της κλιματικά ουδέτερης και βιώσιμης κινητικότητας.

Διαβάστε επίσης

Για να κάνει το παραπάνω εφικτό η Kosmocar A.E. ξεκίνησε τον διαγωνισμό με την ονομασία «After Sails», ο οποίος αφορά όλους τους κατόχους-ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό οι κάτοχοι Volkswagen θα πρέπει να κλείσουν online ραντεβού μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας MyServiceNow, για οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή και επισκευής του αυτοκινήτου τους (βρείτε τον σύνδεσμο εδώ).

Η εργασία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2023.

Έπειτα η Kosmocar θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κλήρωση με μεγάλο έπαθλο τρεις τριήμερες διαμονές για δύο άτομα στην Αστυπάλαια κατά το διάστημα 1-30 Σεπτεμβρίου 2023. Στο έπαθλο συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών έξυπνης κινητικότητας του νησιού μέσω της εφαρμογής astyMOVE (υπηρεσία astyGO με e-cars, e-scooters και e-bikes).

Επίσης έξι τυχεροί θα κερδίσουν τη διάθεση ενός μοντέλου από την αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια Volkswagen ID. για ένα «Long Weekend» (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή). Το συγκεκριμένο έπαθλο οι τυχεροί μπορούν να το αξιοποιήσουν έως και τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Τα δώρα για τους τυχερούς κατόχους Volkswagen που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό δεν σταματούν εδώ αφού άλλοι 24 νικητές θα κερδίσουν πακέτα γνήσιων αξεσουάρ προσωπικής χρήσης από τη συλλογή ID. Collection, τα οποία μπορούν να παραλάβουν επίσης έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα θα διατεθούν 14 travel packs, τα οποία αποτελούνται από ένα σακίδιο και ένα θερμός το καθένα, 5 technology packs, τα οποία αποτελούνται από ένα Bluetooth ηχείο και ένα σετ ακουστικά Bluetooth για κινητά και 5 lifestyle packs, τα οποία αποτελούνται από ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα καπέλο.

www.carandmotor.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis