Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
13:59 | 19/01/2023

Στη δωρεά ενός οχήματος διπλοκάμπινου στο Λιμενικό Σώμα προχώρησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, στον περίφραχτο χώρο του Τελωνείου, “ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς των στελεχών του στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων”.

Διαβάστε επίσης

Παρόντες στην τελετή παράδοσης ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Πανάγος Κουφέλος, Δημήτρης Κουρσουμπάς, Άννυ Ανδρεάδου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς και ο Ειδικός Σύμβουλος Γιώργος Σίμος και εκ μέρους του Λιμενικού Σώματος ο Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ–ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευμορφόπουλος Χαρίλαος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Α. Μανούσος αξιωματικοί και στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Ο Περιφερειάρχης σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί μετά από ενάμιση χρόνο όταν και δέχτηκα το αίτημα από τον Παναγιώτη Νείρο, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, για να χορηγήσουμε ένα όχημα για τις ανάγκες του, βρισκόμαστε εδώ με τους συνεργάτες μου για να το παραδώσουμε. Είναι μια κίνηση ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του μεγάλου και θαυμαστού έργου που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Λέσβο, στην φύλαξη των συνόρων. Αισθανόμαστε ασφαλείς και θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί για να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε στα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης τα όσα μας προσφέρουν καθημερινά και σε δύσκολες συνθήκες».

Οι κ.κ. Ευμορφόπουλος και Μανούσος ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Αρχή για την προσφορά του οχήματος στο Λιμενικό Σώμα, σημειώνοντας την σημαντικότητα της, ενώ τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη απέδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων του Λιμεναρχείου, καθώς η Περιφερειακή Αρχή έχει από την αρχή της θητείας της προσφέρει στα στελέχη του ιματισμό και υγειονομικό υλικό.

Εντωμεταξύ, η Περιφερειακή Αρχή παρέδωσε την Τετάρτη 18.01.2023 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάσου, στο Αναγνωστήριο Αγιάσου και στην Δημοτική Κοινότητα Κάτω Τρίτους μετά από σχετικό τους αίτημα.

Την παράδοση στους εκπροσώπους των παραπάνω φορέων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λέσβου Πανάγος Κουφέλος, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά και των ειδικών συμβούλων Μιχάλη Πολυπαθέλλη και Γιώργου Σίμου.

 

Αναστασία Σπυριδάκη

ertnews.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis