Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΩΡΕΑ-
11:44 | 12/03/2024

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προέβη την 11/03/2024 στη δωρεά τεσσάρων τουρνικέ , τα οποία παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Ταξιάρχου κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρου αποδόθηκαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης και στην ομάδα δικύκλων του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Η εν λόγω προσφορά είναι επιχειρησιακός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ο οποίος έκαστος περιλαμβάνει  τουρνικέ, ιατρικό ψαλίδι και θήκη cordura η οποία επιτρέπει την μεταφορά τους επί του σώματος (ζώνη μέσης, αλεξίσφαιρο γιλέκο κτλ.) και μπορούν να υποστηρίξουν την διακοπή αιμορραγίας από τραύμα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης

Την προσφορά της Ένωσής μας παρέλαβε εκ μέρους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης ο Α/Β’ ΒΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Ιωσήφ και εκ μέρους του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης η Διοικήτρια του Α/Α’ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ Θεοπούλα.

1

Την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. εκπροσώπησε ο Γ’ Αντιπρόεδρος ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ Αργύριος .

H Ένωσή μας εντοπίζοντας την αναγκαιότητα για ακόμα καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και για ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων του αστυνομικού προσωπικού, με την εν λόγω δωρεά αναβαθμίζεται και ενισχύεται ο επιχειρησιακός εξοπλισμός των Υπηρεσιών που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή. Τέλος, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε οποιαδήποτε άλλη δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εκτέλεσης των καθηκόντων των συναδέλφων μας .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Αστυνόμος Α΄

Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Υπαστυνόμος Β΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis