Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πυ
12:14 | 27/10/2023

Τη δωρεά του «Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου» παρέλαβαν οι Πυροσβέστες της 1ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ).

Ενίσχυσαν τον ειδικό τους εξοπλισμό με 20 Σακίδια Ορειβασίας, 20 χειμερινούς υπνόσακους τεσσάρων (4) εποχών και 12 ζώνες Μποντριέ, κατάλληλες για σπηλαιολογικές δραστηριότητες με ειδική προστασία στις τριβές. Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στον χώρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), παρουσία του Προέδρου του κ. Αποστόλου Βαλτά,  του Νικόλαου Φουτούλη, Αντιπροέδρου του ΠΦΣ  και του Προϊσταμένου του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγου Αθανάσιου Μπαλάφα, ο οποίος εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο κ. Βαλτάς, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες, τόσο της χώρας, όσο και άλλων χωρών, σε κρίσιμες καταστάσεις, όπου σας καλεί το καθήκον. Αναγνωρίζουμε αυτήν την τεράστια καθημερινή σας προσφορά, που ούτε ισοδυναμεί, ούτε αποτιμάται με αυτόν τον εξοπλισμό. Στα πρόσωπα των ανδρών της ΕΜΑΚ, αλλά και όλων των πυροσβεστών βλέπουμε τον Έλληνα με το πείσμα που τον διακρίνει, αλλά και την διάθεση να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους». Συνεχίζοντας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαλάφας, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος και ως Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρωτοβουλία σας να δωρίσετε στο Πυροσβεστικό Σώμα τον ειδικό εξοπλισμό. Η συγκεκριμένη χορηγία ενισχύει την Υπηρεσία μας και διευκολύνει σημαντικά το έργο μας».

Στο τέλος της τελετής, ο Προϊστάμενος Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαλάφας επέδωσε στην Πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολο Βαλτά αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis