Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
23:44 | 13/08/2023

Ως διαχρονικός αρωγός του Πυροσβεστικού Σώματος η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΠΠΠ Α.Ε. / Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου», δώρισε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας δύο (2) φορητούς αυλούς αυτόματης ρυθμιζόμενης περιστροφικής κίνησης.

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023, στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, παρουσία του Διευθυντή Διυλιστηρίου Κωνσταντίνου Πανταζή, του Διευθυντή Υγιεινής, Ασφαλείας και Περιβάλλοντος Γεωργίου Καβαθά και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, Πυράρχου Κωνσταντίνου Ζαγγογιάννη, ο οποίος εκπροσώπησε τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Οι αυλοί βρίσκονται ήδη στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας και η χρήση τους έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσής της.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των αυλών, ο κ. Πανταζής, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο, το οποίο επιτελεί η Πυροσβεστική, με την οποία δουλεύουμε σαν ομάδα, όταν απαιτηθεί. Η δωρεά αυτή γίνεται στο πλαίσιο της έμπρακτης συνεισφοράς μας στη βελτίωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος».

Συνεχίζοντας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, Πύραρχος Κωνσταντίνος Ζαγγογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος και ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρωτοβουλία σας να δωρίσετε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας δύο φορητούς αυλούς υψηλού κόστους, αυτόματης ρυθμιζόμενης περιστροφικής κίνησης τελευταίας τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη χορηγία ενισχύει την Υπηρεσία μας και διευκολύνει σημαντικά το έργο μας σε πυρκαγιές που μπορούν να εξελιχθούν σε βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις στην περιοχή μας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι, στην περιοχή ευθύνης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, εδρεύουν πολλές βιομηχανικές εγκαταστάσεις αυξημένης επικινδυνότητας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται ασκήσεις σχετικές με την αντιμετώπιση Τεχνολογικών Ατυχημάτων Μεγάλης Έκτασης (Τ.Α.Μ.Ε.) ή Βιομηχανικών Ατυχημάτων Μεγάλης Έκτασης (Β.Α.Μ.Ε.), σε συνεργασία τόσο με συναρμόδιους φορείς όσο και με τις ομάδες πυρασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis