Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 20/11/2023

Λαβράκι έβγαλαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού όταν εντόπισαν ναρκωτικά σε αθλητικό σάκο που προοριζόταν για τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη Τετάρτη (15 Νοεμβρίου) στις 16 :15 κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου. Το σάκο τον είχε μία γυναίκα και είχε πάει στο Δομοκό για να επισκεφθεί τον κρατούμενο Ιμπραχίμ Μπραχιμάι.

Διαβάστε επίσης

Ο υπάλληλος που εντόπισε τα ναρκωτικά αναφέρει: «Διαπίστωσα πως στις ραφές του σάκου υπήρχαν ραμμένες εσωτερικά συσκευασμένες χάρτινες πιθανών ναρκωτικής ουσίας ( 116.7 γραμμάρια μικτό βάρος )».

Η Ελληνίδα στην κατάθεσή της προσπάθησε να πείσει ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά. Υποστήριξε ότι το σάκο της τον έδωσε άγνωστος και δεν γνώριζε τι περιείχε.

Ο κρατούμενος όμως κατά την απολογία του αποδέχτηκε τις κατηγορίες και είπε ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για αυτόν.

Η Ελληνίδα μετά την απολογία της στον ανακριτή προφυλακίστηκε ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για τον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών – διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικά καταστήματα και ηθική αυτουργία.

Η ναρκωτική ουσία που ήταν ηρωίνη κατά πάσα πιθανότητα ήταν σε 16 αυτοσχέδιες σακούλες .Η χημική ανάλυση θα πιστοποιήσει αν πρόκειται για ηρωίνη ή όχι

Σκληρός και ψυχρός

Ο εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι ένας από τους πιο σκληρούς και ψυχρούς κρατούμενους.

Είναι ο άνθρωπος που μπήκε μαζί με έναν άλλο άντρα στο γραφείο του δικηγόρου τον Οκτώβριο του 2017 προσποιούμενοι τους πελάτες και τον εκτέλεσε .

Το ποινικό του παρελθόν είναι πλούσιο και εκτός από τη δολοφονία έχει στην πλάτη του κατηγορίες για ληστείες, παράνομη είσοδο στη χώρα, οπλοφορία, οπλοχρησία .

Το όνομά του φιγουράρει και στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» ενώ σε ελέγχους που έχουν γίνει στο κελί του έχει εντοπιστεί ακόμα και με κινητά.

Η απόπειρα να μπουν ναρκωτικά μέσα στη φυλακή αυτή τη φορά απέτυχε σε έναν κρατούμενο που θεωρείται επικίνδυνος.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis