Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΑΡΑΪΒΑΖ
22:04 | 20/05/2023

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σήμερα Σάββατο δύο εικόνες, δύο καρέ τα οποία μπόρεσε να αξιοποιήσει η αστυνομία και δη το τμήμα δίωξης Ανθρωποκτονιών και να φτάσει στους δύο δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Πρόκειται για επίμαχα καρέ από το φορτηγάκι, αλλά και τη μηχανή των εκτελεστών που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δύο προφυλακισμένοι για τον φόνο του δημοσιογράφου.

Διαβάστε επίσης

Στο ένα καρέ της φωτογραφίας αποτυπώνεται η μηχανή των δραστών με έναν αναβάτη, ενώ από την περαιτέρω ανάλυση του υλικού εντοπίστηκε να προπορεύεται το ύποπτο βανάκι το οποίο χρησιμοποιείται από εταιρεία καθαρισμού και με την οποία έχει σχέση ο ένας από τους δύο προφυλακισμένους για τη δολοφονία.

Το υλικό έχει τραβηχτεί πριν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, λίγο πριν οι εκτελεστές του που πηγαίνουν στον τόπο του εγκλήματος, φτάσουν σε αυτόν.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το ίδιο βανάκι είχε καταγραφεί σε κάμερες και την προηγούμενη ημέρα, οπότε και κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με υπόπτους για τη δολοφονία.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Ωστόσο, όλο το υλικό "έδεσε" όταν οι αστυνομικοι διαπίστωσαν ότι το βανάκι ήταν έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και την προηγούμενη της δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι ως τις 14 Μαρτίου του 2022 είχαν προκύψει ερευνητικά το λευκό βαν "υποστήριξης" και η κοινή πορεία με το σκούτερ των δραστών, τα "επιχειρησιακά" τηλέφωνα των δολοφόνων και οι "παύσεις" λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων συλληφθέντων και εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η φωτογραφία στο Facebook μιάμιση ώρα μετά την εκτέλεση

Μια φωτογραφία ενός από τους συλληφθέντες που ανέβηκε στο Facebook 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου φαίνεται πως έπαιξε σπουδαίο ρόλο στις έρευνες της.

Ειδικότερα, την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας 50χρονος που επίσης αναφέρεται στη δικογραφία και απεικονίζει τον ίδιο μαζί με έναν από τους συλληφθέντες, τον 40χρονο Γ. Λ, να είναι αγκαλιασμένοι στον Ασπρόπυργο, μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Όμως, για τα δύο αδέρφια που έχουν ήδη συλληφθεί, καθώς και για τον 50χρονο που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία μαζί με τον ένα από τους συλληφθέντες καθώς και ακόμη ένα άτομο, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για άλλη δολοφονία εκτός εκείνης του Γιώργου Καραϊβάζ, κάτι που ενεργοποίησε τις Αρχές στην έρευνα των κινητών τους.

Πηγή:   thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis