Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 21/01/2023

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 47χρονου στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες.

Διαβάστε επίσης

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονική επίθεση έγινε το πρωί της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας. Ο 47χρονος κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Ύδρας, όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες.

Είχαν έναν σύντομο διάλογο και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αμέσως μετά, οι δύο δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, που φέρει Κρητικές πινακίδες.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών, λαμβάνουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ενώ συλλέγουν βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην περιοχή.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών, αναφέροντας τα εξής:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis