Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 27/01/2023

Στις 24/1/23 ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία ακόμα μία εκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών, στους Σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, στις εγκαταστάσεις των στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» του Πολεμικού Ναυτικού στο Σκαραμαγκά.

Μας εξέπληξε ο έντονος ενθουσιασμός αλλά και η πρόθυμη συμμετοχή των σπουδαστών σε όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Εφαρμόστηκε η εκπαιδευτική διαδικασία που προβλέπεται από το ERC και στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι έκαναν την πρακτική των στους τρείς Σταθμούς Δεξιοτήτων που είχαμε δημιουργήσει, υπό τη συνεχή βέβαια επίβλεψη και οδηγίες των εκπαιδευτών – Μελών μας.

Συγχαίρουμε τον Διοικητή της Σχολής, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. ΛΙΑΚΟ Κυριάκο, που ενέταξε για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός χρόνου, στο πρόγραμμα Εκπαιδεύσεως των Δοκίμων, το Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών με διοργανωτή την Ε.Ο.Α.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής του κ. Διοικητή ήταν, οι νέοι Λιμενοφύλακες – αμέσως μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων – να είναι σε θέση να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στον πολίτη αλλά και στην ευρύτερη Κοινωνία γενικότερα, σε έκτακτα περιστατικά Υγείας των.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Η Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που ανήκει στην Ανώτερη βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρέχει επί 2,5 χρόνια στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε 300 Δόκιμους Λιμενοφύλακες, που κατατάσσονται μέσω του συστήματος των Πανελλήνιων εξετάσεων, ώστε να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα στην Αποστολή του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μετά την αποφοίτηση τους από τη Σχολή, οι νέοι Λιμενοφύλακες, τοποθετούνται σε Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος της Νησιωτικής Ελλάδας και κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο.

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Τέλος εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία VASCO MEDICAL και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ για την ενίσχυση του εξοπλισμού μας που ήταν απαραίτητος για την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας εκπαίδευσης.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

limenikanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis