Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
β
12:59 | 05/03/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναικάς, διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ημερίδα με θέμα «Βία κατά των Γυναικών».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 11:00-12:30 στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ ACADEMY ( Πελίκα και Σπάρτης 1 στο Μαρούσι), με κεντρική ομιλήτρια την Α/Β' ΚΥΡΙΑΚΟΥ Μαρία Σοφία, Ψυχολόγο (MSc) με εξειδίκευση στα θέματα κακοποίησης γυναικών, ενώ το παρών θα δώσει και η δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συμμετείχε σε καμπάνιες για την βία κατά των γυναικών.

Η βία κατά των γυναικών είναι ίσως η πιο επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όσο συνεχίζεται, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε ουσιαστική πρόοδο προς την ισότητα και την ειρήνη. Η διεπιστημονική προσέγγιση του θέματος αυτού και η σημασία της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των γυναικών που υφίστανται κάθε μορφής βία θα αποτελέσει το αντικείμενο της ημερίδας.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα και θα δοθούν σε όλες τις παρευρισκόμενες γυναίκες συμβολικά δώρα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εν θέματι ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας “VIORYL”.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis