Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:44 | 06/03/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναικάς, διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 ημερίδα «για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 11:00-12:00 στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ ACADEMY ( Πελίκα και Σπάρτης 1 στο Μαρούσι), με κεντρική ομιλήτρια την Γενικό Χειρουργό - Χειρουργό Μαστού κα. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ Γεωργία.

https://easybaa.gr/images/HMERIDAKARKINOMASTOU/HMERIDA.jpg

Η ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού αποτελεί σωτήρια παρέμβαση για τη ζωή κάθε γυναίκας. Η διεπιστημονική αντιμετώπιση του θέματος αυτού και η σημασία της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ασθενών με καρκίνο του μαστού  θα αποτελέσει το αντικείμενο της ημερίδας.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα και θα δοθούν σε όλες τις παρευρισκόμενες γυναίκες συμβολικά δώρα και δωρεάν κάρτες για γυναικολογικές εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εν θέματι ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας “VIORYL”.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis