Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
11:10 | 09/06/2024

Στην Εκάλη ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εκλογικό τμήμα της Εκάλης ώστε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ανέφερε:

Διαβάστε επίσης

"Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους ή και λιγότερο να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας, με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία. Και αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ.

Να είστε καλά. 

Ευχαριστώ πολύ"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis