Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:44 | 19/10/2023

Αντιδράσεις προκάλεσε η διαταγή εσωτερικής μετακίνησης αστυνομικών από διάφορες Διευθύνσεις στην Τροχαία Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της πόλης λόγω της επικείμενης έναρξης των εργασιών του Fly Over.

“Δεν υπάρχει σχεδιασμός” επισήμανε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στους δημοσιογράφους Χριστίνα Τσόρμπα, Θεοδώρα Απότα και Ανδρέα Σταματόπουλο, o Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Διαβάστε επίσης

“Ακούγαμε τόσο καιρό ότι 100 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Τροχαίας και τελικά αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι απλά θα γίνει “ανακύκλωση” εντός της Θεσσαλονίκης” ανέφερε ο κ.  Τσαϊρίδης τονίζοντας ότι “αποφάσισαν να πάρουν άτομα από τα Αστυνομικά Τμήματα, που ήδη λειτουργούν με λιγότερο από το 50% της δύναμής τους, από Τμήματα Ασφαλείας, από τις ομάδες ΟΠΚΕ που είναι πέντε όλες κι όλες για ολόκληρο το νομό”.

“Μιλάμε για ένα έργο που θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια. Απαιτείται μόνιμη δύναμη και μόνιμη ενίσχυση της Τροχαίας” υπογράμμισε προσθέτοντας πάντως ότι “όσοι τροχονόμοι και να βγουν στο δρόμο, τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να τα …εξαφανίσουν”.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της ΕΑΥΘ για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στη φύλαξη υψηλών προσώπων. Ερωτηθείς για το εάν εφαρμόστηκε η εντολή του Πρωθυπουργού για αποδέσμευση 2.500 αστυνομικών από τη φύλαξη δημοσίων προσώπων, ο κ. Τσαϊρίδης απάντησε ότι “μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποδέσμευσε δύναμη από το πρωθυπουργικό γραφείο”. «Η εντολή έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία, ας ελεγχθεί η φυσική ηγεσία για το αν έχει πράξει και το τι έχει πράξει», είπε ο κ. Τσαϊρίδης και πρόσθεσε ότι δεν είδε κανέναν αστυνομικό να αποδεσμεύεται από την φύλαξη επιχειρηματιών.

Πηγή: thestival.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis