Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:39 | 20/03/2023

ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Η 8η Μαρτίου, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στη μνήμη των αγώνων του γυναικείου κινήματος για ίσα δικαιώματα. Καθιερώθηκε το 1910 μετά από πρόταση της Διεθνούς Διάσκεψης Γυναικών. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α.), τα τελευταία είκοσι χρόνια, διοργανώνει εκδηλώσεις διαφορετικής θεματολογίας, με κορυφαία τη διοργάνωση της Α´ Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Γυναικών Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο τον Οκτώβριο του 2014.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00, η Τοπική Διοίκηση της Ι. Ρ. Α. Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Δ.Α. Ηρακλείου, τιμώντας τη Γυναίκα Αστυνομικό διοργανώνει ημερίδα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Ομιλητές 

ANΔPIANAKH Αικατερίνη, Ακτινολόγος Θέμα: «Απεικονιστικός προληπτικός έλεγχος σε γυναίκες»

MHΛAKH Γεωργία, Oγκολόγος Θέμα: «O ρόλος της πρόληψης και της αυτοεξέτασης στον γυναικολογικό καρκίνο»

KΛAΔOΣ Γεώργιος, Γυναικολόγος Θέμα: «Πότε μια γυναίκα πρέπει να επισκέπτεται τον γυναικολόγο της και ποιες οι προληπτικές εξετάσεις»

Υ/Β ΓOYNH Αικατερίνη, Ψυχολόγος Θέμα: «O ρόλος της γυναίκας αστυνομικού σήμερα» Υγειονομική Υπηρεσία ΕΛ. ΑΣ

Συντονισμός Υ/Α ΜΗΛΑΚΗ Καλλιόπη, Ιατρός Παθολόγος, Υγειονομική Υπηρεσία ΕΛ. ΑΣ

Οι εισηγήσεις θα είναι 20λεπτες και θα δοθεί η δυνατότητα για διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Την 08/04/2023 και από ώρες 09:00 μέχρι 12:30 θα βρίσκεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ο “Στόχος – Πρόληψη” όπου με πλήρη εχεμύθεια, δεσμευόμενοι από το ιατρικό απόρρητο και χωρίς ουδεμία υποχρέωση των εξεταζόμενων θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος μαστού με υπέρηχο και ενημέρωση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι γυναίκες Αστυνομικοί εν ενεργεία και αποστρατεία – πολιτικοί υπάλληλοι και σύζυγοι ή σύντροφοι Αστυνομικών. Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση σας θα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ.

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

 

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                  Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis